Team

Monika Sarstad


Grundare och delägare. Idé, att företaget ska fungera som ett nav mellan miljöarbete och näringsutveckling. Sarstad har arbetat som förlagsredaktör, producent för kampanjer, evenemang, utställningar och seminarier. Marknadsföring och PR. Sarstad har arbetat med idéutveckling nationellt och internationellt. Fil.kand, kulturantropologi, Uppsala universitet, GI/IHR och Dramatiska Institutet.
    
    

Pia Bergman


Sociolog med masterutbildning inom marknadskommunikation från IHR. Skribent och kommunikationsstrateg. Bergman har producerat informationsmaterial, utbildningar, mässor, och kampanjer. Utlandsstationering som rådgivare inom internationellt utvecklingssamarbete. Konsultuppdrag inom näringsliv, offentlig sektor, media och internationella organisationer.

 
Avstängd webbplats

Avstängd webbplats

Sidan du försöker nå är för tillfället avstängd. Om du är innehavaren, vänligen kontakta Websupport för att lösa problemet.

Orsaken till detta kan variera, sidan kan ha stängts av på grund av att den blivit hackad, en faktura har missats att betalats, att sidan bryter mot våra avtalsvillkor eller att sidan tar för mycket resurser.

Vi har som rutin att alltid kontakta ägaren när en sida stängs av, men ibland så kan vi inte alltid få tag i den ansvariga, vi ber därför dig som ägare att omgående kontakta oss om du ej fått tillbördig information från oss.

Är du ägare av domänen? Kontakta oss.

Registrera domännamn hos Websupport

Skydda ditt företagsnamn, dina varumärken och idéer som domännamn. Sök lediga domännamn på websupport.se »

Skapa hemsida hos Websupport - snabbt och enkelt

Våra fullspäckade webbhotellspaket innehåller allt du behöver för att komma igång med din hemsida, e-post, blogg och webshop.

Läs mer om våra webbhotellspaket